Skip to content
bim manager

BIM Customer Success Manager

Sweden

BIM Customer Success Manager (SE)

Är du en erfaren BIM-expert som letar efter en ny utmaning och en möjlighet att vidareutveckla dina färdigheter och karriär i en fantastisk internationell arbetsmiljö?

Kontakt
careers@drofus.com

Bakgrunn

Om du är en motiverad person med ett genuint intresse för teknik och en passion för att leverera avancerade produkter har vi det perfekta jobbet för dig!

Vi söker en BIM-expert med lång erfarenhet som är entusiastisk, professionell och klientfokuserad att gå med i vårt EMEA-team med utgångspunkt i Sverige, vilket medför att god svenska och engelska är ett krav.

Vi arbetar med många av de största arkitekterna, entreprenörerna och fastighetsägarna inom EMEA och behöver fler i vårt team för att fortsätta utöka samt kunna bistå vårt snabbt växande kundlista med den experthjälp som de behövs för att snabbt komma framåt i sin digitala transformation.

Sökande ska ha bakgrund inom arkitektur, teknik, konstruktion, projektledning eller byggverksamhet, bör ha god förståelse för BIM-processer och digitala projektleveranser. God kunskap om dRofus samt andra BIM-programvaror som tex Revit eller Archicad är fördelaktigt. Basala programmeringskunskaper är meriterande. 


 

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett konkurrenskraftigt förmånspaket, möjlighet att resa och interagera både regionalt och internationellt. Du kommer att få utbildning och vara en del av ett växande och dynamiskt mjukvaruföretag med höga ambitioner.

För rätt person erbjuder vi stora möjligheter till utmaning och utveckling i en bransch som hela tiden går framåt. Du jobbar i ett brett kontaktnät i branschen via många olika projekt. Du får vara med och påverka programmets utveckling och har tät kontakt med dina kollegor i Norge, Frankrike, USA och Australien.

Vi tror på frihet och flexibilitet och du lägger till största delen upp ditt jobb själv så att det passar dig och dina kunder. Du kommer att vara engagerad i många olika projekt och arbetsuppgifter vilket ger dig en varierad och stimulerad vardag.

Om tjänsten

Tjänsten innehåller följande huvuduppgifter

  • Sälja och marknadsföra dRofus, i första hand på den svenska marknaden men arbetet kan även omfatta övriga länder inom EMEA regionen
  • Delta på olika kundevents och konferenser både i Sverige och utomlands för att presentera våra lösningar
  • Ge råd om vilka arbetsprocesser som ger bäst nytta för de projekt som använder dRofus

 

  • Göra demonstrationer av dRofus via web och i personliga möten
  • Svara på supportärenden från befintliga kunder
  • Hålla utbildningar i programmet och de arbetsprocesser det stöttar
  • Delta aktivt i samarbetet inom vårt globala team, både inom sälj, support och produktutveckling.

 

Om oss

dRofus är ett av världens mest avancerade databassystem för byggnadsprogrammering, utrustningsplanering rapportering och data management. Med dRofus kan man planlägga, projektera och följa upp information på tex rum, utrustning, byggdelar såsom ytskikt och dörrar samt tekniska system inom alla discipliner i en molnbaserad miljö där alla involverade kan arbeta på samma plattform. I förvaltningsfasen kan dRofus användas som en master assetdatabas.

För projektörerna ger dRofus stöd i arbetsprocessen så att deras arbete kan utföras mer effektivt, hela tiden med tillgång till all gemensam projektdata. Till alla moduler i dRofus ingår en plug-in till Revit/ArchiCAD samt användning av IFC modellserver med Viewer. Detta innebär att alla som får tillgång till dRofus kan visualisera hela projektet, utan att behöva installera extra programvara.

dRofus är ett globalt programvaruföretag ägt av Nemetschek Group. dRofus har idag kontor och anställda i Norge, Sverige, Frankrike, Australien och USA. www.drofus.com

Ansökan

Skicka din ansökan med CV till careers@drofus.com

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka.

Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Marie Salomonsson på marie.salomonsson@drofus.com

GROW PERSONALLY AND PROFESSIONALLY

Working for us means being part of creating products that shape the future of BIM